tisdag 28 februari 2012

När våren gör entre

De första snödropparna

ÄNTLIGEN!!! Japp, våren kom till slut och man blev helt knockad av det starka, skira och alldeles underbara ljuset. Men innan våren kom, så fick vi köldknäpp här som slog omkull alla små söta blommor som haft modet att titta fram! En dag tog jag och Jonna och åkte ut en liten sväng med våra finfina killar L & L = Lloyd och Lukas ♥ Vi stack en sväng till Ale Stenar och där var bitande kallt, fast det kan man inte se på min bild - men så var det :o)

måndag 20 februari 2012

En naturfotograf på äventyr

Säl tittar blygt fram

Tiden har verkligen rusat iväg den senaste månaden, och inte mig emot! Se, bara hur länge det är ljust ute nu - underbart! Jag har ett antal gånger faktiskt satt mig ner och tänkt skriva en blogg, men orden har inte funnits. Jag har inte haft en susning vad jag ens ska skriva? Jag vet inte ens NU vad jag ska skriva :o)

torsdag 2 februari 2012

Det finns inga måsten


Hon står och tittar ut över havet Tankarna verkar långt borta, frågorna och svaren likaså...? Som om svaren på frågorna finns att finna där? Ser hon mig? Stör jag henne? Jag ligger stilla på stranden, helt förtrollad av hennes skönhet, - oförmögen att resa mig upp och gå därifrån, trots att kylan på några sekunder angriper min kropp, utan att ta hänsyn till att jag klätt mig varmt?! Det är jag som har frågorna, det är jag som söker svaren..., men i henne ser jag mig själv.