fredag 25 november 2011

Ett Kärleksbudskap

Padda formar ett hjärta när han simmar

 "Det finns ingenting som slår paddfotograferingen på våren....♥" Japp, så är mitt svar! Ibland får jag den där frågan - vad är det bästa du vet att fota Tammy? En jättesvår fråga så klart. Jag har ju mängder av drömmar..., ställen jag önskar att en dag få se, ställen jag vill fota, motiv jag önskar att fånga. Vet inte ens om jag kan svara på frågan? Jag har för många drömmar helt enkelt. Men, jag kan säga så här: Jag älskar att fota Sälarna därför att dom får mitt hjärta att växa sig dubbelt så stort av kärleken.

fredag 18 november 2011

Den Skrattande Lövgrodan


Det är en varm sensommardag, solen står högt på himmeln och det är alldeles underbart ute. Jag och min syster Jonna har nyss varit och badat i havet. Vi är båda på livat glatt humör och sitter och tjattrar som två små barn i bilen medan skratten avlöser varann. INGEN hade förstått vad vi säger.... :o) Vi har nämligen ett eget språk!!

torsdag 10 november 2011

Mannen i mitt liv - Kapitel I

Det finns en man i mitt liv.... ♥ Jaså? Joho, det gör det minsann... - en väldigt speciell man som jag faktiskt skulle vilja presentera. Varför vill jag det då? Jo, därför att jag vill återkomma senare till vad man kan ha en sådan som han till inom just FOTO ;o) Och kanske ge andra tips som är i liknande situationer? Ett stöd, en terapistund? tröst? :o) Jag vet inte ens hur jag ska börja? Funderade på att välja ett annat ämne, att glömma detta helt...men ändå surrar det i min skalle. Jag har ont i huvudet idag, helt fel dag att ens skriva en blogg på. Men bara för det, tänker jag göra det ändå. Envis och obstinat är jag antagligen? Min allra finaste vän..

fredag 4 november 2011

Styrd utav solen = I otakt med tiden

Bron i bokskogen

Hösten....., den har kommit! Hur jag än försökt att nonchalera den, blunda för den, totalvägra den - så kom den ändå! Uj, uj som jag har sprungit - jag har sprungit allt vad jag kan för att Hösten INTE ska hinna ikapp mig, faktum är att jag började redan i Midsommar! Jo, det är tyvärr sant. Midsommar, den ljusaste dagen på hela året, sen går det faktiskt mot mörkare tider igen - och gissa hur det sitter fastetsat inne i min hjärna?? Mörkare igen?? IGEN?? Aldrig i livet! För jösse namn Tammy - lär dig älska hösten!! Se så vacker den är!! - Ser du??